UITREIKING PRIJZEN IN BIBLIOTHEEK LOOSDUINEN

Deelnemers van Kunstkamer Loosduinen exposeerden afgelopen zomermaanden juli en augustus 2021 in het winkelcentrum Loosduinen. Op de keerzijde van de plattegrond met alle winkeliers was een kleurplaat te vinden en kon de oplossing van een letterspeurtocht worden ingevuld. Met een select gezelschap – de genomineerde kinderen en de ouders- werd in de bibliotheek Loosduinen afgelopen woensdagmiddag 8 september de prijzen uitgereikt voor de mooiste, gekste of leukste tekening en natuurlijk de oplossing van de letterspeurtocht.

FOTO’S FRITS VAN GAANS

De kinderen werden verwelkomd door de ‘Koningin van Loosduinen’ en in de bibliotheek konden ze nog even helpen bij de ‘Dierenlantijnen’ van De Kleine Schouwburg. Al gauw kwam stadsdeeldirecteur Mustapha El Boumeshouli de winnaars bekend maken en de oplossing van de letterspeurtocht; ‘KUNST GEEFT LOOSDUINEN KLEUR’ bekend maken. Reformhuis van Leeuwen ontving een speciale oorkonde voor de mooiste etalage, dit jaar met werk van Ada Sinke.

Verf, tekenmateriaal en prentenboeken werden overhandigd aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Alle kinderen in de bibliotheek kregen nog een pak heerlijk pannenkoekmeel van de Loosduinse Molen ‘De Korenaer’ Iedereen werd bedankt voor de medewerking; deelnemers Kunstkamer Loosduinen, de winkeliersvereniging, stadsdeeldirecteur Mustapha El Boumeshouli en de bibliotheek. De Koningin trakteerde iedereen tot slot nog op een ijsje van IJswinkel Ollini in de Loosduinse Hoofdstraat. Een feestelijke middag!

Een gedachte over “UITREIKING PRIJZEN IN BIBLIOTHEEK LOOSDUINEN

  1. Wat een talent in Loosduinen maar ook ‘wat een gezelligheid!’
    Allen gefeliciteerd en zeker ook de organisatoren o.l.v. Theo.
    Dit brengt leven in de “loosduinse brouwerij”
    Hopelijkkrijgt dit initiatief een vervolg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s