Expositie ‘ART ON WINGS’ geopend!

Het stadsdeelkantoor Loosduinen is in overleg met de wijkbewoners over de verschillende scenario’s m.b.t. renovatie en/of  restauratie van het gebouw WINGS aan de Mozartlaan. In de benedenruimte van het gebouw heeft Kunstkamer Loosduinen voorlopig een pop-up-expositie ‘ART on WINGS’ ingericht met als thema groen en natuur. Het aangrenzende buurtpark met moestuin is afgelopen vrijdag 17 september 2021 feestelijk geopend door wethouder Hilbert Bredemeijer.

Foto’s Frits van Gaans

Het buurtpark kreeg de naam Mozartpark. De wethouder en stadsdeeldirecteur Mustapha el Boumeshouli brachten een bezoek aan de bloeiende moestuin en bezochten met de bewoners de expositie van ‘ART on WINGS’ met werk van Elly van der Knoop, Mia Westerhof, Jessica Reuling, Pat Houkes, Marijke van Duijn en Annelies Overdijk.

Afhankelijk van de plannen voor het WINGS gebouw, zal de expositie van de Kunstkamer Loosduinen wisselen van thema en deelnemers. De pop-up expositie ‘ART on Wings’ is komende zaterdag 25 september 2021 (Nationale Burendag) te zien van 11 tot 16 uur. Te bereiken via de brug van het nieuwe Mozartpark.

Een gedachte over “Expositie ‘ART ON WINGS’ geopend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s