ZONNIGE OPENING EXPO100

Een zonnige en drukke dag bij de opening van de expositie van de Kunstkamer Loosduinen in WINGS. ‘Wat een drukte. Heet de expositie zo omdat er zowat 100 mensen op bezoek zijn?’ ‘Nee mevrouw, omdat er 100 kunstwerken te zien zijn.’ Deze zaterdag konden zowel boven als beneden in het gebouw, bezoekers en deelnemers een kijkje nemen.

Muzikale ontvangst door de muzikanten van Circo Sollievo en een korte wandeling door het nieuwe Mozart Park en bezoek aan de moestuin, werd de Haagse wethouder van Wonen en Welzijn Martijn Balster toegesproken door de voorzitter van de Kunstkamer Loosduinen, Theo Westerduin en door projectleidster Petra Brekelmans. Na de toespraken mocht de wethouder zijn eigen snel geschetste teken-portret toevoegen aan de expositie!

Bovenstaande foto’s zijn door diverse deelnemers ingestuurd en geven een goed beeld van een geslaagde dag en feestelijke opening van de nieuwe expositie van de Kunstkamer Loosduinen. Extra dank aan de deelnemers die in de zaal de hele dag demonstraties gaven: een weefgetouw om plastic te recyclen, portret tekenen, wolvilten, borduren en buiten beeldhouwen. Bedankt allemaal! EXPO100 is voorlopig nog te zien; elke zaterdag van 11 -16 uur in de expositieruimtes in het Mozartpark.

Een gedachte over “ZONNIGE OPENING EXPO100

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s