Vrijdag 1 juli 2022; Zonnig feest!

Op 1 juli vierden de deelnemers van de Kunstkamer Loosduinen ‘de verjaardag’ van het collectief (en inmiddels stichting Kunstkamer Loosduinen) Dit jaar heerlijk in de zon op het terras van stadsboerderij PLUK. Met drie exposities verder in ‘ART on Wings’ de eigen expositieruimte aan het Mozartpark, veel werk van deelnemers in Nolenshaghe en in de bibliotheek in de wijk Escamp. Genoeg om samen over na te praten.

Ook op deze dag start een echte WEDSTRIJD…volgend jaar 1 juli is het precies 100 jaar geleden dat Loosduinen werd ingelijfd bij de gemeente Den Haag, genoeg reden om aan de slag te gaan met het thema ‘ANNEXATIE’ in de schilderkunst, fotografie, beeldhouwwerk en alle andere disciplines….op een expositie rondom dit onderwerp zal over een jaar een publieks-jury de prijzen mogen uitdelen!

Een feestelijke dag…dit jaar voorafgaand aan het weekend van het kunstproject ‘KIJK OM JE HEEM’ op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli met kunstwandelingen door de Heemtuin, direct gelegen naast stadsboerderij PLUK. Beeldhouwwerken, schilderijen en objecten zijn te zien naast muziek uit klankbuizen, groene wereldmuziek uit de struiken en gevlochten gedichten. Groepswandelingen vinden plaats elk uur vanaf 12 uur, maar zelf ontdekken en aan de wandel gaan mag natuurlijk ook…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s