Expositie VROUWENWERK

De officiële opening van de expositie VROUWENWERK is natuurlijk op Vrouwendag, woensdag 8 maart tussen 11 en 12 uur en wordt verricht door de nieuwe Loosduinse stadsdeeldirecteur Corinne den Heijer. Daarna is de expositie nog elke zaterdag in maart van 11-16 uur te zien in de tijdelijke expositieruimte in het Wingsgebouw en is gratis toegankelijk. Entree via de brug naar het Mozartpark. Volg de borden! Een groepstentoonstelling  met werk in verschillende technieken van de vrouwen Joke Bianchi, Patty van der Ende, Tineke Groenewegen, Anita Jacobs, Johanna van der Hoogt, Pat Houkes, Jessica Reuling, Annelies Overdijk, Immie Schilt, Ada Sinke en Jenneke Zoutenbier. Komt dat zien!

Tegelijk start op alle zaterdagen in maart weer een DOEMEE! cursus. De cursus is al volgeboekt met kennismakingslessen viltkunst, modeltekenen, boetseer techniek en schilderen. Voor de Kunstkamer Loosduinen is de periode na maart onduidelijk; na 7 goedbezochte exposities en cursussen voor wijkbewoners, is al eerder besloten dat Wings een fysiotherapie centrum zal worden met een verhuur aan activiteiten. Expositieruimtes en/of atelierruimtes voor de Kunstkamer Loosduinen hebben geen prioriteit.

2 gedachten over “Expositie VROUWENWERK

 1. Wat een mooie bekendmaking! Succes met het inrichten van de expositie. Helaas kan ik 8 maart niet bij de opening zijn. Tot zaterdag bij het inleveren van de stukken.

  Vriendelijke groet, Tineke Groenewegen

  Verzonden vanuit Outlookhttp://aka.ms/weboutlook

  Like

 2. Onbegrijpelijk dat er geen ruimte is voor de kunstkamer in de nieuwe plannen. Het is in alle opzichten goed voor de buurt en heeft dit ook overtuigend bewezen.
  Ik snap hier niets van!
  Hartelijke groeten,
  Susan de Kruiff

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s