Proeverij/cursus DOEMEE!3

Op verzoek in de maand mei 2023 wederom een proeverij; op alle zaterdagen in mei van 10.30 uur tot 12 uur. Kennismaken met een andere kunstdiscipline of techniek. Bijna vol, er kunnen er nog een paar bij..

Zaterdag 6 mei  – Fotografie met Susan de Kruiff
Susan heeft al eerder een ochtend verzorgd bij de Kunstkamer. De workshop bestaat uit een aantal praktische tips voor het gebruik van je camera in je telefoon, die we gelijk in de praktijk gaan brengen. 
Zaterdag 13 mei – Mozaïek met Patty van der Ende
Patty al jaren bezig met mozaïek, elk project is weer anders en het verveelt nooit! Stukje voor stukje maak je samen in deze workshop je eigen werkstuk.  Zaterdag 20 mei – Dichten met Mia Meijer
Mia Meijer heeft als docent Nederlands en Creatief Schrijven al eerder het Citatenmuseum opgericht waarmee ze taal workshops organiseert nu in combinatie met inspirerend beeldmateriaal.
Zaterdag 27 mei – Aquarel met Pat Houkes

Pat Houkes werkt onder het motto ‘Face your fears, live your dreams’  waarmee ze kunstwerken maakt in allerlei disciplines, waaronder aquarel. In deze workshop staat deze techniek met alle mogelijkheden centraal.

Heb je je nog niet opgegeven? DOE MEE! Entree via de brug aan het Mozartpark in de expositieruimte van de Kunstkamer Loosduinen in het WINGS gebouw. Volg de borden. Materialen zijn aanwezig. De kosten voor het pakket Doe Mee!3 zijn eenmalig € 25.- zonder restitutie. Betaal op banknummer NL39INGB0675085853  t.n.v. Stichting Kunstkamer Loosduinen met vermelding van DoeMee3.

Een gedachte over “Proeverij/cursus DOEMEE!3

  1. Wauw! Wat leuk dat we zo aan het uitgroeien zijn!

    Met vriendelijke groet,

    Elly Hamers Voorzitter Bestuur Waldeck 5

    Landréstraat 577 2551 BA Den Haag 06-39654862

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s