Marian Saarloos 

Aan het begin van de pandemie bracht ik mijn portfolio naar de kunstacademie Willem de Kooning in Rotterdam. Een lang gekoesterde wens om mijn werk als coach, supervisor en inval vakdocent samen te laten komen in de wereld van de verbeelding en verhalen. 

Mijn eerste schilderijen maakte ik op Curaçao in 1997 waar ik met vriend later mijn man onder andere 3 1/2 jaar werkte als social werker, maar alle vrije uren besteedde aan schilderen. Mijn passie voor werken met mensen, passie voor de natuur, het reizen en de passie voor de kunst komt nu allemaal samen. 

Mijn artistiek onderzoek heb ik in 2020-2021 doorgebracht op de zandmotor in Kijkduin en uitgewerkt in de werkplaatsen van de academie.  Alle elementen uit de natuur heb ik samengebracht in kunstobjecten. Deze zomer heb ik de kunstobjecten mogen exposeren in de openbare bibliotheek in Den Haag. Dit jaar ben ik weer te vinden in mijn praktijk en in de werkplaatsen van de Willem de Kooning academie, waar  mijn artistiek onderzoek centraal staat. 

Kunst maken doe je wat mij betreft samen en om die reden heb ik mij mogen aansluiten bij het collectief kunstenaars in Loosduinen.

Je kunt mij ook vinden op instagram. 

Meer informatie: www.kunstprojecten-ms.webnode.nl